
Levendulás-limonádés macaron olasz módszerrel - Recept
Elhoztuk neked a Francia Hét következő receptjét, egy igazán különleges és kifinomult édességet: a levendulás-limonádés macaronokat! ✨
Ez az olasz módszerrel készült macaron tökéletes harmóniát teremt a friss citrusos üdeség és a levendula lágy, virágos aromája között. A roppanós héj alatt selymes, krémes töltelék rejlik, amely minden falattal a francia cukrászat eleganciáját idézi.
Levendulás-limonádés macaron olasz módszerrel
Nehézség:
Előkészület: 20 perc
Sütési idő: 18-19 perc
|
Hozzávalók (kb. 60-65 db héjhoz):
Citromkrém:
Citromos levendulás ganache:
Áfonyazselé:
|
|
|
|
A macaron héjak elkészítés:
Citromkrém elkészítése:
Citromos levendulás ganache elkészítése:
Áfonyazselé elkészítése:
Összeállítás:
|
Elhoztuk neked a Francia Hét következő receptjét, egy igazán különleges és kifinomult édességet: a levendulás-limonádés macaronokat! ✨
Ez az olasz módszerrel készült macaron tökéletes harmóniát teremt a friss citrusos üdeség és a levendula lágy, virágos aromája között. A roppanós héj alatt selymes, krémes töltelék rejlik, amely minden falattal a francia cukrászat eleganciáját idézi.