
Aszalt gyümölcsös teasütemény - Recept
Ez a recept egy ínycsiklandó és ünnepi aszalt gyümölcsös keksz elkészítéséhez készült, amely a gazdag gyümölcsös ízeket ötvözi a puha, omlós textúrával. Az édes tészta gyümölcsdarabokkal van telehintve, miközben az eperlekvár és a puha vaj tálalása igazi kényeztetést nyújt. Egy tökéletes desszert, amely feldobja a téli napokat és különleges pillanatokat varázsol az asztalra!
Aszalt gyümölcsös teasütemény
Nehézség:
Előkészület: 15 perc
Sütési idő: 20 perc
|
Töltelék
|
|
1. lépésKeverd össze az átszitált lisztet a cukorral és a kockára vágott hideg vajjal. 2. lépésAdd hozzá a tojásokat és a tejet, hogy homogén masszát kapj. 3. lépésAdd hozzá az aszalt gyümölcsöket. 4. lépésDolgozd jól össze a tésztát kézzel, majd hagyd pihenni a hűtőben 30 percig, fóliával letakarva. 5. lépésNyújtsd ki a tésztát, és készítsd el a formákat a Stella Tagliapasta kiszúróval. Kend meg a felületet mandulatejjel, és süsd 180 °C-on 15-20 percig. 6. lépésTálald eperlekvárral és puha vajjal. |
Ez a recept egy ínycsiklandó és ünnepi aszalt gyümölcsös keksz elkészítéséhez készült, amely a gazdag gyümölcsös ízeket ötvözi a puha, omlós textúrával. Az édes tészta gyümölcsdarabokkal van telehintve, miközben az eperlekvár és a puha vaj tálalása igazi kényeztetést nyújt. Egy tökéletes desszert, amely feldobja a téli napokat és különleges pillanatokat varázsol az asztalra!